Loading...
Zgodovina2020-10-20T08:35:38+00:00
Noben izziv ni prezahteven, če se ga lotiš s pravo ekipo.
Kako vam lahko pomagamo?
Kontakt

Zgodovina podjetja

Krovstvo je dejavnost, ki zahteva veliko trdega dela, pa tudi ogromno znanja in izkušenj. Pri nas se tega zavedamo, zato se vseskozi izpopolnjujemo na različnih področjih našega dela. Z veseljem se posvetimo željam in potrebam vsakega naročnika. Vsako povpraševanje skrbno pregledamo in skupaj najdemo primerno rešitev. Kontaktirajte nas in nam zaupajte, kako vam lahko pomagamo!

PRIZNANJA NAŠIH STRANK

// Zadovoljne stranke so ključ do uspeha.

Trdo delo je naša stalnica vse od začetkov podjetja leta 1998. V začetku je brez popolne predanosti delu težko uspeti, posebej pa smo ponosni, da nam je uspelo začetno zagnanost obdržati skozi dobro desetletje in pol uspešnega poslovanja! Veseli smo, da za trdo delo vedno znova prejemamo priznanja naših najbolj cenjenih poslovnih partnerjev – naših zadovoljnih strank!

POSLUH ZA VAŠE ŽELJE

// Svetovanje in podpora našim strankam.

Posluh za želje in izzive naših strank je prioriteta našega podjetja. Zavedamo se, da lahko le skozi spoštljivo medsebojno sodelovanje in zaupanje nadaljujemo z
uspešnim poslovanjem. Korak za korakom dosegamo našo vizijo – ustvariti pošteno družinsko podjetje, ki bo s svojimi krovskimi izdelki in storitvami navduševalo vse svoje stranke!

TRADICIJA, ZANESLJIVOST IN
POPOLNA PREDANOST

// Skupaj z vami že od leta 1998.

Že od leta 1998 skupaj z vami ustvarjamo neverjetne zgodbe. Bogate izkušnje nam omogočajo, da smo vsaki stranki zanesljiv partner na področju gradbeništva. Veseli smo vseh izzivov, prisluhnemo pa tudi vašim najbolj nenavadnim željam.

1998

Ustanovitev podjetja

Ustanovitev podjetja Krovstvo Petrovič. Mladi in polni energije smo se odločili, da se lotimo krovskih izzivov. Dragocene izkušnje iz katerih smo črpali znanje na naši nadaljni poti.

2005

Selitev in odprtje d.o.o.

Podjetje smo preselili na Kidričevo in odprli družbo z omejeno odgovornostjo.

2006

Začetek proizvodnje strešnih kritin

Po letih številnih izkušenj in izpeljanih zahtevnih krovskih projektov smo se odločili, da razvijemo lastne strešne kritine. Enostavno smo si želeli izdelati najboljše kritine in zapolniti vse pomanjkljiovosti s katerimi smo se srečevali kot krovci. Tako so nastale Kritine Petrovič. Verjamemo, da nam je uspelo ustvariti vrhunski izdelek.

STREŠNE KRITINE

2013

Začetek proizvodnje konstrukcij, garaž in nadstreškov

Znanje, ki smo si gapridobili skozi razvoj in izdelavo strešnih kritin, smo nadgradili na področje konstrukcij, garaž in nadstreškov. Ponosni, da lahko ustvarjamo vrhunske objekte za naše stranke.

KONSTRUKCIJE

2016

Nakup avtomatiziranega stroja za upogib pločevine

Nakup avtomatiziranega stroja nam je omogočil še hitrejšo proizvodnjo in natančnejšo izdelavo. Pri proizvodnji lahko tako nadzorujemo kakovost izdelave do popolnosti.

2018

Novi stroj za laserski izrez pločevine

Z novimi pristopi in tehnologijami prispevamo k napredku naše dejavnosti. Razvoj vrhunskih izdelkov je v veliki meri povezan tudi s sodobno tehnologijo.

Prodajna mesta

Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da smo danes vsem strankam in poslovnim partnerjem zanesljiv partner na področju gradbeništva.

Pošljite povpraševanje

Zaupajte nam vaš izziv. Z veseljem vam bomo svetovali!

IME *
PRIIMEK *
E-MAIL NASLOV *
TEL. ŠTEVILKA *

KATERI IZDELKI VAS ZANIMAJO?

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?