Loading...
Novice2020-10-20T09:18:41+00:00
Noben izziv ni prezahteven, če se ga lotiš s pravo ekipo.
Kako vam lahko pomagamo?
Kontakt

Aktualno

Pri nas je vedno pestro in zanimivo. Na tem mestu boste našli aktualne informacije in novosti o podjetju, nove projekte, dogajanja v podjetju in na terenu. Obiščite nas.

AKCIJA Kritina LUX -15% | Samo do konca avgusta 2020!

LUX je sodobna kritina, ki vsakemu objektu doda najvišjo mero varnosti in elegance. Na kritino LUX vam samo do 31. avgusta nudimo izjemni -15 % popust. Popust velja v našem salonu Petrovič Kidričevo ali na vseh prodajnih mestih Marex, Merkur, TopDom in Obenauf po Sloveniji. Obiščite vaš najbližji prodajni salon in si oglejte novost na tržišču – kritino LUX – tudi v živo. Več o akciji!

Novice|

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

Na podjetju Petrovič d.o.o. smo prejeli sredstva Javnega razpisa  za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«. Javni razpis: E-POSLOVANJE 2019-2022 Ime operacije: E-poslovanje 2018-2019 Krovstvo Petrovič d.o.o. OP operacije: OP20.04687 NAMEN OPERACIJE:     Namen javnega razpisa je s pomočjo nepovratnih sredstev izvesti izbrane ukrepe za izboljšanje konkurenčnosti na tujih trgih. V okviru operacije se bodo izvedle naslednje aktivnosti: Elektronska izmenjava med partnerji Spletne strani za tuje trge Spletne trgovine Produktno-prodajni video Krepitev kompetenc – usposabljanje

Novice|

Krepitev kompetenc – digitalizacija

Nova znanja in veščine so bila za naše podjetje vedno ključna. Svoje uspešno poslovanje in razvoj gradimo na usposobljenih in zadovoljnih zaposlenih. In danes lahko rečemo, da gre trend na vseh področjih v smeri digitalizacije. Ponosni in veseli smo, da smo se temu trenut pridružili tudi sami ter pričeli z vedno večjimi koraki vstopati v svet in poslovanje digitalizacije. Verjamemo, da je to prava pot. S tem razlogom smo v okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022 (Operacija E-poslovanje 2018-2019 Krovstvo Petrovič d.o.o.)

Novice|

Nov prodajni salon in servis AC Lepoša

Prodaja avtomobilov priznanih blagovnih znamk zahteva tudi ustrezne in primerne reprezentančne prodajne prostore. Za naročnika iz Murske Sobote smo razvili, izdelali in postavili napredno jekleno konstrukcijo, ki je skupaj s čudovito fasado v kombinaciji pločevine in stekla, pričarala izjemen objekt. Verjamemo, da bo naročnik v njem uspešno posloval tudi v bodoče, tako na področju prodaje kot servisnih dejavnosti.

Novice|

Nove skladiščne kapacitete v Talumu

Za naročnika, priznanega proizvajalca aluminijastih izdelkov in polizdelkov iz Kidričevega, smo načrtovali in postavili dodatne skladiščne kapacitete. S tem je naročnik dobil dodaten in funkcionalen skladiščni prostor, ki ga bo uporabljal za skladiščenje materiala in izdelkov. Prostor je enostavno dostopen ter neposredno povezan s proizvodnjo za optimizirano poslovanje.

Novice|

Postavitev trgovine in skladišča

Novi prostori Kmetijske zadruge v Gorišnici Ponosni smo, da lahko sodelujemo pri pomembnih državnih in tudi lokalnih projektih. Za Kmetijsko zadrugo v Gorišnici smo razvili in postavili sodobno kovinsko konstrukcijo, ki pod eno streho združuje tako trgovski del, kot velike skladiščne površine.

Novice|

Prodajna mesta

Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da smo danes vsem strankam in poslovnim partnerjem zanesljiv partner na področju gradbeništva.

Pošljite povpraševanje

Zaupajte nam vaš izziv. Z veseljem vam bomo svetovali!

IME *
PRIIMEK *
E-MAIL NASLOV *
TEL. ŠTEVILKA *

KATERI IZDELKI VAS ZANIMAJO?

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?