Loading...
Novice2019-01-06T19:28:43+00:00
Noben izziv ni prezahteven, če se ga lotiš s pravo ekipo.
Kako vam lahko pomagamo?
Kontakt

Aktualno

Pri nas je vedno pestro in zanimivo. Na tem mestu boste našli aktualne informacije in novosti o podjetju, nove projekte, dogajanja v podjetju in na terenu. Obiščite nas.

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

Na podjetju Petrovič d.o.o. smo prejeli sredstva Javnega razpisa  za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«. Javni razpis: E-POSLOVANJE 2019-2022 Ime operacije: E-poslovanje 2018-2019 Krovstvo Petrovič d.o.o. OP operacije: OP20.04687 NAMEN OPERACIJE:     Namen javnega razpisa je s pomočjo nepovratnih sredstev izvesti izbrane ukrepe za izboljšanje konkurenčnosti na tujih trgih. V okviru operacije se bodo izvedle naslednje aktivnosti: Elektronska izmenjava med partnerji Spletne strani za tuje trge Spletne trgovine Produktno-prodajni video Krepitev kompetenc – usposabljanje

Novice|

Krepitev kompetenc – digitalizacija

Nova znanja in veščine so bila za naše podjetje vedno ključna. Svoje uspešno poslovanje in razvoj gradimo na usposobljenih in zadovoljnih zaposlenih. In danes lahko rečemo, da gre trend na vseh področjih v smeri digitalizacije. Ponosni in veseli smo, da smo se temu trenut pridružili tudi sami ter pričeli z vedno večjimi koraki vstopati v svet in poslovanje digitalizacije. Verjamemo, da je to prava pot. S tem razlogom smo v okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022 (Operacija E-poslovanje 2018-2019 Krovstvo Petrovič d.o.o.)

Novice|

Nov prodajni salon in servis

Prodaja avtomobilov priznanih blagovnih znamk zahteva tudi ustrezne in primerne reprezentančne prodajne prostore. Za naročnika iz Murske Sobote smo razvili, izdelali in postavili napredno jekleno konstrukcijo, ki je skupaj s čudovito fasado v kombinaciji pločevine in stekla, pričarala izjemen objekt. Verjamemo, da bo naročnik v njem uspešno posloval tudi v bodoče tako na področju prodaje kot servisnih dejavnosti.

Novice|

Nove skladiščne kapacitete v Talumu

Za naročnika, priznanega proizvajalca aluminijastih izdelkov in polizdelkov, iz Kidričevega smo načrtovali in postavili dodatne skladiščne kapacitete. S tem je naročnik dobil dodaten in funkcioanlen skladiščni prostor, ki ga bo uporabljal za skladiščenje materiala. Prostor je enostavno dostopen ter neposredno povezan s proizvodnjo. Funkcionalnost in dizajn lahko gresta z roko v roki, tudi pri proizvodnih in skladiščnih objektih.

Novice|

Postavitev trgovine in skladišča

Novi prostori Kmetijske zadruge v Gorišnici Za Kmetijsko zadrugo v Gorišnico smo izvedli načrtovanje, razvoj, izdelavo in postavitev novih prostorov, ki obsegajo trgovski del in večji skladiščni prostor. Celotna hala se razprostira na več kot XYZ m2 površine. Pogledati na čisto nov objekt, ki smo ga razvijali in postavili za našo stranko, je vedno nekaj posebnega.

Novice|

Prodajna mesta

Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da smo danes vsem strankam in poslovnim partnerjem zanesljiv partner na področju gradbeništva.

Pošljite povpraševanje

Zaupajte nam vaš izziv. Z veseljem vam bomo svetovali!

IME *
PRIIMEK *
E-MAIL NASLOV *
TEL. ŠTEVILKA

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?