Loading...
Novice2020-10-20T09:18:41+00:00
Noben izziv ni prezahteven, če se ga lotiš s pravo ekipo.
Kako vam lahko pomagamo?

Aktualno

Pri nas je vedno pestro in zanimivo. Na tem mestu boste našli aktualne informacije in novosti o podjetju, nove projekte, dogajanja v podjetju in na terenu. Obiščite nas.

Od stroja v garaži do enajstih različnih tipov strešne kritine

Zgodba našega podjetja sega v leto 1998. Bojan Petrovič je pri petindvajsetih letih z željo po samostojni podjetniški poti odprl podjetje Krovstvo Petrovič, Bojan Petrovič s.p., in s tem postavil temelje uspešne podjetniške zgodbe. S trdim delom in popolno predanostjo smo konsistentno dosegali rast dejavnosti in nenehno širili proizvodno-skladiščne prostore. V zadnjem obdobju je naš razvoj močno prepleten z digitalizacijo in avtomatizacijo, še vedno pa ohranjamo visoke standarde izdelkov in storitev, tako kot čisto prvi dan.

Naša vizija za prihodnost? Več v intervjuju, ki je bil objavljen v časniku Večer, razkriva Blaž Petrovič, naš vodja marketinga.

Novice|

AKCIJA Kritina LUX -15% | Samo do konca avgusta 2020!

LUX je sodobna kritina, ki vsakemu objektu doda najvišjo mero varnosti in elegance. Na kritino LUX vam samo do 31. avgusta nudimo izjemni -15 % popust. Popust velja v našem salonu Petrovič Kidričevo ali na vseh prodajnih mestih Marex, Merkur, TopDom in Obenauf po Sloveniji. Obiščite vaš najbližji prodajni salon in si oglejte novost na tržišču – kritino LUX – tudi v živo. Več o akciji!

Novice|

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«

Na podjetju Petrovič d.o.o. smo prejeli sredstva Javnega razpisa  za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«. Javni razpis: E-POSLOVANJE 2019-2022 Ime operacije: E-poslovanje 2018-2019 Krovstvo Petrovič d.o.o. OP operacije: OP20.04687 NAMEN OPERACIJE:     Namen javnega razpisa je s pomočjo nepovratnih sredstev izvesti izbrane ukrepe za izboljšanje konkurenčnosti na tujih trgih. V okviru operacije se bodo izvedle naslednje aktivnosti: Elektronska izmenjava med partnerji Spletne strani za tuje trge Spletne trgovine Produktno-prodajni video Krepitev kompetenc – usposabljanje

Novice|

Krepitev kompetenc – digitalizacija

Nova znanja in veščine so bila za naše podjetje vedno ključna. Svoje uspešno poslovanje in razvoj gradimo na usposobljenih in zadovoljnih zaposlenih. In danes lahko rečemo, da gre trend na vseh področjih v smeri digitalizacije. Ponosni in veseli smo, da smo se temu trenut pridružili tudi sami ter pričeli z vedno večjimi koraki vstopati v svet in poslovanje digitalizacije. Verjamemo, da je to prava pot. S tem razlogom smo v okviru razpisa E-POSLOVANJE 2019-2022 (Operacija E-poslovanje 2018-2019 Krovstvo Petrovič d.o.o.)

Novice|

Nov prodajni salon in servis AC Lepoša

Prodaja avtomobilov priznanih blagovnih znamk zahteva tudi ustrezne in primerne reprezentančne prodajne prostore. Za naročnika iz Murske Sobote smo razvili, izdelali in postavili napredno jekleno konstrukcijo, ki je skupaj s čudovito fasado v kombinaciji pločevine in stekla, pričarala izjemen objekt. Verjamemo, da bo naročnik v njem uspešno posloval tudi v bodoče, tako na področju prodaje kot servisnih dejavnosti.

Novice|

Prodajna mesta

Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da smo danes vsem strankam in poslovnim partnerjem zanesljiv partner na področju gradbeništva.

Pošljite povpraševanje

Zaupajte nam vaš izziv. Z veseljem vam bomo svetovali!

IME *
PRIIMEK *
E-MAIL NASLOV *
TEL. ŠTEVILKA *

KATERI IZDELKI VAS ZANIMAJO?

KAKO VAM LAHKO POMAGAMO?