Petrovič

O podjetju

Trdo delo je naša stalnica že vse od začetkov podjetja leta 1998 – v začetku je brez popolne predanosti delu težko uspeti, posebej pa smo ponosni na to, da nam je uspelo to uvodno zagnanost obdržati skozi dobro desetletje in pol uspešnega poslovanja! Veseli smo, da za trdo delo vedno znova prejemamo priznanja naših najbolj cenjenih poslovnih partnerjev – naših zadovoljnih strank!

Tudi znanje je lastnost, brez katere je težko začeti. Naš cilj pa ni znanje zgolj ohranjati, temveč ga želimo skozi leta predanega dela neprestano izpopolnjevati, slediti novim smernicam in ugotoviti, kako bomo tudi v prihodnosti kar najbolj navdušili naše stranke. Ob delu se tudi dodatno izobražujemo in usposabljamo. Pri tem si prizadevamo poleg uporabe preverjenih uspešnih praks tudi sami z novimi pristopi prispevati k napredku naše dejavnosti!

Tisto, kar nas skozi leta vedno bolj spremlja, pa so izkušnje. Prav te nam omogočajo, da smo danes vsaki stranki zanesljiv partner na področju gradbeništva. Zavedamo se, da je vsak projekt poseben, dobro vemo, da ima vsaka stranka svoja pričakovanja, svoje želje in potrebe. Naučili smo se prisluhniti, se posvetiti vsakemu opravilu posebej, in na ta način bomo svoje cenjene stranke navduševali tudi v prihodnje!

Kolektiv družinskega podjetja Krovstvo Petrovič, d.o.o., bo z veseljem poskrbel za želje in potrebe vsake stranke. Zavedamo se, da lahko le skozi spoštljivo medsebojno sodelovanje nadaljujemo z uspešnim poslovanjem in korak za korakom dosegamo našo vizijo – ustvariti pošteno družinsko podjetje, ki bo s svojimi krovskimi izdelki in storitvami navduševalo vse svoje stranke!

 

 

 

vaš zanesljiv partner pri gradnji

Obrazec Aktualne novice

Sveže informacije in novosti

Želite prejemati informacije in nasvete o najnovejših krovskih storitvah in izdelkih? Vas zanimajo aktualne novosti in akcije? Želite biti obveščeni o aktualnih razpisih in možnostih pridobivanja nepovratnih sredstev? Vpišite svoj e-mail in prejeli boste brezplačne informacije.

Hvala za vašo prijavo!