Petrovič

Kmetijski objekti

Kovinske konstrukcije so zaradi svoje masivnosti, nizkih stroškov in vzdržljivosti, zagotovo eden izmed najbolj primernih tipov gradnje za kmetijske objekte.

Skrb za kmetijo, živali, pridelek in semena zahteva zanesljive, varne in dolgotrajne rešitve. To velja tudi za izbiro ustreznega kmetijskega objekta.

Kovinske konstrukcije se izkazujejo kot najprimernejši tip gradnje za večino kmetijskih objektov. So bistveno ugodnejše od klasične “opečne” gradnje, hkrati pa izjemno vzdržljive in enostavne za vzdrževanje.

Pri izdelavi konstrukcij smo še posebej pazljivi na to, da skozi kakovost in natančnost izdelave zagotovimo dolgoročno zadovoljstvo pri uporabi naših izdelkov. Vemo, da so konstrukcije izpostavljene različnim obremenitvam, ki jih lahko prenesejo le, če so izdelane iz kakovostnih materialov in s posebno skrbnostjo. Skozi dolga leta dela na tem področju smo pridobili izkušnje, ki nam omogočajo izdelavo kakovostnih konstrukcij, ki bodo navdušile tudi tiste najbolj zahtevne uporabnike.
Konstrukcije izdelujemo iz pocinkanih profilov, v naši ponudbi pa najdete različne tipe konstrukcij – enokapne, dvokapne s prečnim strešnim nosilcem, dvokapne z dvignjenim prečnim strešnim nosilcem ter takšne s podaljšanimi napušči. To nam omogoča izdelavo zelo različnih konstrukcij, tako da lahko zadovoljimo želje in potrebe prav vsake stranke. Razpon naših konstrukcij meri brez podpornih stebrov tudi do 30 metrov in več.

Kmetijske objekte iz kovinskih konstrukcij odlikuje:

  • Možnost hitre postavitve brez pridobivanja kompleksnih gradbenih dovoljenj.
  • Minimalni stroški in enostavnost vzdrževanja.
  • Izjemno dolga življenska doba.
  • Stabilni in varni objekti, odporni na vremenske in druge vplive.

 

Številne kmetije že uporabljajo naše kmetijske objekte

Kakovost kovinskih konstrukcij potrjujejo tudi številne slovenske kmetije, ki so se že odločile za njihovo postavitev, skupno smo tako postavili že več kot 50 objektov. Zaupal nam je tudi mladi gospodar Tomaž, ki je že tretja generacija družinske kmetije iz Šikol. Njihovo konstrukcijo v širini preko 30 m smo postavili z namenom zaščite kmetijske mehanizacije. Masivna gradnja in stabilnost objekta je najprimernejša zaščita pred vremenskimi in drugimi vplivi. Poglejte si nekaj kratkih izsekov iz kmetije v spodnjem videu.

 

 

Akcijske cene kmetijskih objektov do 31.10.2017

Velikost S (do 100 m2)
že od 110 €/m2*
načrtovanje
tehnični izris
proizvodnja
postavitev
Velikost M (do 150 m2)
že od 80 €/m2*
načrtovanje
tehnični izris
proizvodnja
postavitev
Velikost XL (nad 150 m2)
že od 70 €/m2*
načrtovanje
tehnični izris
proizvodnja
postavitev

*samo konstrukcijski sistem

Izbrane reference

Zaupalo nam je že več kot 50 kupcev iz Slovenije in tujine.

 

 

Vas zanima več o kmetijskih objektih?

Kmetje se morate v prvi vrsti posvečati kmetovanju, zato so zanesljive, stabilne in dolgoročne rešitve brez skrbi še kako pomembne. Investicija v nov kmetijski objekt ni zanemarljiva, zato je pametno izbrati dolgoročno rešitev. Izbira kovinske konstrukcije je za sodobno kmetijo nedvomno prava izbira.

Kontaktirajte nas preko telefonske številke 02/ 799 00 03 oz izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali in svetovali.

 

Kmetijski objekti Petrovič | Katalog

vaš zanesljiv partner pri gradnji

Obrazec Aktualne novice

Sveže informacije in novosti

Želite prejemati informacije in nasvete o najnovejših krovskih storitvah in izdelkih? Vas zanimajo aktualne novosti in akcije? Želite biti obveščeni o aktualnih razpisih in možnostih pridobivanja nepovratnih sredstev? Vpišite svoj e-mail in prejeli boste brezplačne informacije.

Hvala za vašo prijavo!