Petrovič

Strešne kritine

Strešna kritina je najpomembnejša obramba objekta pred različnimi vremenskimi dejavniki. Le redki objekti so brez strehe, medtem ko je primerov pokritih objektov brez zidov veliko več. Osnovna zaščita pred dežjem in soncem je ključnega pomena za praktično vsak objekt, zato je tudi izbira primerne strešne kritine zelo pomembna odločitev, pa naj gre za gradnjo novega objekta ali pa sanacijo.

Kakovostna streha pa nudi še veliko več kot le zaščito pred dežjem in soncem. Danes streha celoten objekt varuje pred škodljivimi vplivi vlage, poskrbi pa tudi za energetsko učinkovitost objekta, poleg izolacije lahko tudi s tem, da nosi sončne celice. Končno pa je streha tudi pomemben arhitekturni in estetski element objekta – prav tu lahko z izbiro primerne strešne kritine dosežemo osupljive učinke!

Za osupljive učinke pa seveda potrebujete najboljšega krovskega partnerja in kakovostno strešno kritino. Oboje dobite pri nas! Nudimo vam kakovostne strešne kritine, ki so na voljo v različnih oblikah ter sijajnih ali mat barvnih kombinacijah. Za kakovost poskrbi vročecinkana barvna pločevina, po dogovoru pa lahko na kritine prilepimo protikondenčni filc. Tako izdelane strešne kritine so pripravljene za dolgotrajno uporabo, primerne pa so za pokrivanje ostrešij praktično vseh objektov, od stanovanjskih hiš in gospodarskih objektov, do manjših objektov, kakršni so lope, garaže in podobno.Katalog strešnih kritin

 

Katalog lahko kadarkoli naročite tudi v tiskani obliki, z veseljem vam ga bomo poslali. Pokličite nas na 041 730 848 ali nam pišite na info@petrovic.si.

Naročite ga lahko tudi s klikom na spodnji gumb.

ŽELIM TISKAN KATALOG KRITIN

 


 

 

CANO1396Opečna oblika

Pošljite povpraševanje

 


CANO1387Valovita oblika

Pošljite povpraševanje

 

 


CANO1334Valovita oblika z odtisom

Pošljite povpraševanje

 

 


CANO1426Trapez 10

Pošljite povpraševanje

 

 


CANO1364Trapez 20

Pošljite povpraševanje

 

 


Trapez 30

Pošljite povpraševanje

 


 CANO1412Trapez 40

 Pošljite povpraševanje

 


Trapez 50

Pošljite povpraševanje

 


Klik 28

Pošljite povpraševanje

 


Klik 48

Pošljite povpraševanje

 

 

 BARVNA KARTA KRITIN

Kateri barvni odtenek pa se bo najbolje prilegel vašemu objektu?

*možna odstopanja barvnih odtenkov na monitorju

**po naročilu lahko dobavimo tudi druge barvne odtenke


SHIMOCO

Kritine iz pločevine SHIMOCO so lahko pohvalijo z edinstveno 30 letno garancijo. Več

 


FILC

Kapljanje kondenza s pločevinaste strehe je težava, kateri se lahko, če nanjo pravočanso pomislite, izognete.

Kondenz se pojavi kot posledica razlike v temperaturi med zrakom v prostoru in zunanjo temperaturo. Ko mrzel zunanji zrak zvečer ohladi pločevino, se zaradi visoke toplotne prevodnosti pločevine, na notranji strani začne tvoriti rosa, ki v obliki kapljic pade s strehe na tla. Proces kapljanja traja dokler se temperatura zraka zunaj ne izenači s temperaturo v prostoru pod streho.
Za rešitev te težave, vam priporočamo nakup pločevine z nalepljenim filcom, ki absorbira nastali kondenz in ga zadrži, dokler se zunanja temperatur toliko ne dvigne, da kondenz ne nastaja več. Tekom dneva se filc zaradi naravnega prezračevanja prostora in izparevanja ujete vlage nazaj v prostor zopet posuši.


POVPRAŠEVANJE

Imate vprašanje? Mi imamo odgovor.

Pišite nam in si zagotovite strokovno informacijo ali ponudbo za vašo kritino.

vaš zanesljiv partner pri gradnji

Obrazec Aktualne novice

Sveže informacije in novosti

Želite prejemati informacije in nasvete o najnovejših krovskih storitvah in izdelkih? Vas zanimajo aktualne novosti in akcije? Želite biti obveščeni o aktualnih razpisih in možnostih pridobivanja nepovratnih sredstev? Vpišite svoj e-mail in prejeli boste brezplačne informacije.

Hvala za vašo prijavo!