Petrovič

Konstrukcije

Vrhunski kmetijski objekti na sejmu Agra

 

 

Pri izdelavi konstrukcij smo še posebej pazljivi na to, da skozi kakovost in natančnost izdelave zagotovimo dolgoročno zadovoljstvo pri uporabi naših izdelkov. Vemo, da so konstrukcije izpostavljene različnim obremenitvam, ki jih lahko prenesejo le, če so izdelane iz kakovostnih materialov in s posebno skrbnostjo. Skozi dolga leta dela na tem področju smo pridobili izkušnje, ki nam omogočajo izdelavo kakovostnih konstrukcij, ki bodo navdušile tudi tiste najbolj zahtevne uporabnike!

Konstrukcije izdelujemo iz pocinkanih profilov (prikazani zgoraj), v naši ponudbi pa najdete različne tipe konstrukcij – enokapne, dvokapne s prečnim strešnim nosilcem, dvokapne z dvignjenim prečnim strešnim nosilcem ter takšne s podaljšanimi napušči. To nam omogoča izdelavo zelo različnih konstrukcij, tako da lahko zadovoljimo želje in potrebe prav vsake stranke. Razpon naših konstrukcij meri brez podpornih stebrov tudi do 30 metrov in več. Izdelujemo tako konstrukcije za večje objekte, na primer skladišča in proizvodne hale, kot tudi za manjše objekte, kakršni so šotori, strojne lope in podobno.

Prepričani smo, da bomo našli rešitev tudi za vaše želje in potrebe. Izdelamo lahko zelo različne konstrukcije, od vas pa bomo potrebovali le točne podatke. Oglejte si primere naših konstrukcij, ki že navdušujejo njihove uporabnike, nato pa nam sporočite svoje želje!

 

Kontaktirajte nas

 

Hajdoše

13m x 13m

 

Domžale

20m x 6m

 

Križevci

20m x 35m

Slovenska Bistrica

15m x 12m

 

Trnovec

25m x 13m

 

 

 

vaš zanesljiv partner pri gradnji

Obrazec Aktualne novice

Sveže informacije in novosti

Želite prejemati informacije in nasvete o najnovejših krovskih storitvah in izdelkih? Vas zanimajo aktualne novosti in akcije? Želite biti obveščeni o aktualnih razpisih in možnostih pridobivanja nepovratnih sredstev? Vpišite svoj e-mail in prejeli boste brezplačne informacije.

Hvala za vašo prijavo!