Petrovič

Kleparski izdelki

Na področju kleparskih izdelkov se lahko pohvalimo z zares bogato ponudbo. Zavedamo se, da morajo biti različni kleparski izdelki vedno pri roki, tudi po tem, ko je objekt že dokončan, zato vam nudimo hitro in ugodno izdelavo kleparskih izdelkov po meri, številne standardne izdelke pa imamo tudi na zalogi.

Kleparski izdelki dodajo piko na i funkcionalnosti objekta, saj omogočajo celovito zaščito pred škodljivimi vplivi vlage in drugih dejavnikov. V naši ponudbi boste našli vse potrebno za ureditev odvajanja vode, torej žlebove, odtočne cevi ter vse vmesne elemente, ki omogočajo sestavo učinkovitega odtočnega sistema. Seveda lahko tudi posebej naročite pomembne elemente, kot so kljuke, objemke in drug material.

Naši izdelki niso namenjeni le ureditvi odtočnega sistema, saj nudimo tudi izdelavo kleparskih izdelkov po naročilu. To pomeni, da lahko pri nas naročite cevi in druge elemente za najrazličnejše funkcije, seveda pa lahko izdelamo tudi estetske elemente, kot nalašč za dekoracijo zunanjosti ali notranjosti kateregakoli objekta.

Naš proizvodni proces nam omogoča izdelavo najrazličnejših kleparskih izdelkov, zato vseh možnosti ne moremo podrobno opisati. Z veseljem pa se bomo posvetili željam in potrebam vsakega naročnika, prav vsako povpraševanje skrbno pregledamo in skupaj najdemo pravo rešitev. Pišite nam in povejte, kako vam lahko pomagamo!

Kontaktirajte nas

 

vaš zanesljiv partner pri gradnji

Obrazec Aktualne novice

Sveže informacije in novosti

Želite prejemati informacije in nasvete o najnovejših krovskih storitvah in izdelkih? Vas zanimajo aktualne novosti in akcije? Želite biti obveščeni o aktualnih razpisih in možnostih pridobivanja nepovratnih sredstev? Vpišite svoj e-mail in prejeli boste brezplačne informacije.

Hvala za vašo prijavo!