Petrovič

Izdelki

Kritine     Konstrukcije     Garaze     Izdelki

Kot vaš novi partner na področju krovstva vas želimo navdušiti z vsemi izdelki in storitvami, ki jih pričakujete od zanesljivega krovca. V naši ponudbi boste tako našli vse tisto, kar potrebujete, če se lotevate gradnje, popravil, preureditev ali drugih posegov na vseh vrstah objektov. Prizadevamo si ugoditi vsakemu naročniku posebej, zato je velik del naše ponudbe prilagodljiv potrebam posameznega projekta, seveda pa imamo na zalogi tudi tiste standardne izdelke, brez katerih ne gre.

Izdelujemo predvsem strešne kritine, različne konstrukcije in garaže, pa tudi najrazličnejše kleparske izdelke. V vsakem primeru je naše prvo vodilo kakovost, ki je pri nas vedno na prvem mestu. Izdelke izdelujemo iz kakovostnih materialov, najboljših za določen namen, vedno pa imamo v mislih posebnosti posameznega projekta. Tako lahko izdelke prilagodimo vsakemu naročniku posebej, s tem pa poskrbimo za zadovoljstvo vsake naše stranke!

Pri proizvodnji naših izdelkov se držimo visokih kakovostnih standardov. Poleg izbire najboljših materialov je namreč tudi sam proces proizvodnje skrbno načrtovan in vedno znova natančno izpeljan. Piko na i doda naša prilagodljivost, hitra izvedba in garancija kakovosti!

 

vaš zanesljiv partner pri gradnji

Obrazec Aktualne novice

Sveže informacije in novosti

Želite prejemati informacije in nasvete o najnovejših krovskih storitvah in izdelkih? Vas zanimajo aktualne novosti in akcije? Želite biti obveščeni o aktualnih razpisih in možnostih pridobivanja nepovratnih sredstev? Vpišite svoj e-mail in prejeli boste brezplačne informacije.

Hvala za vašo prijavo!