Petrovič

Garaže

Kvalitetne garaže z izolacijo, namenjene celoviti zaščiti notranjosti.

Najsodobnejše garaže za avtomobile

Zavedamo se, da še tako pozorna skrb za jeklenega konjička ne pomaga, če je vozilo izpostavljeno škodljivim vremenskim in drugim vplivom. Vsako vozilo si zasluži počitka v kakovostni garaži, zato pri nas izdelujemo kvalitetne garaže, namenjene celoviti zaščiti svoje notranjosti.

Konstrukcije garaž izdelujemo iz pocinkanih C in Z profilov, strehe pa so lahko enokapne ali dvokapne. V vsakem primeru se izdelavi garaže pozorno posvetimo – na prvo mesto postavimo kakovost trdne konstrukcije, nato poskrbimo za popolno zaščito notranjosti. Za streho in fasado lahko uporabimo pločevino z izolacijo ali brez, po dogovoru z naročnikom. Naše garaže so zelo prilagodljive – z veseljem prisluhnemo željam in potrebam vsakega naročnika, saj se zavedamo, da je garaža objekt, ki mora biti kar se da prilagojen vozilom, ki bodo tam parkirana, ter seveda morebitnim drugim željam posameznika. Tako izdelujemo garaže po meri, za en avto ali več vozil.

Izkoristite potencial, ki ga nudi garaža kot funkcionalen in estetski element – zapeljite v nove dimenzije! Nove oblike garaž seveda ne nudijo le lepšega videza, temveč tudi izboljšano uporabno vrednost. Sodobna garaža kot pomemben objekt s kvalitetami v različnih dimenzijah danes predstavlja zaključni kamenček v mozaiku celovite podobe urejenega doma – poskrbite za to, da bo ta podoba popolna!

Na voljo so v različnih modernih izvedbah, med katerimi ima vsaka svoje edinstvene prednosti in lastnosti. To pomeni, da bo prav vsak voznik našel pravo garažo za svojega jeklenega konjička, na svoj račun bodo prišli tudi tisti s posebnimi željami in potrebami.

Če se tudi vi strinjate, da mora biti vsaka garaža kakovostna in vzdržljiva, nam pišite, in pripravili bomo odlično ponudbo tudi za vas!

 

 

vaš zanesljiv partner pri gradnji

Obrazec Aktualne novice

Sveže informacije in novosti

Želite prejemati informacije in nasvete o najnovejših krovskih storitvah in izdelkih? Vas zanimajo aktualne novosti in akcije? Želite biti obveščeni o aktualnih razpisih in možnostih pridobivanja nepovratnih sredstev? Vpišite svoj e-mail in prejeli boste brezplačne informacije.

Hvala za vašo prijavo!